Inscrie-te la newsletter!

Selected:

Ghid Colon Iritabil

49.00 lei

Ghid Colon Iritabil

49.00 lei

Categorie: Etichetă:

Descriere

Cumparand acest ghid, ati luat decizia in a crea o viata mai sanatoasa. Va provoc sa faceti un efort in a implementa recomandarile din acest ghid, cu rabdare, pentru a avea un corp mai echilibrat.

Un corp echilibrat este unul in care fiecare parte din corpul dvs lucreaza impreuna astfel incat sa fiti o persoana echilibrata emotional, fizic si mental.

Nimeni nu va cunoaste asa cum va cunoasteti dvs. Vreau sa intrati mai mult in contact cu corpul dvs.
Simptome ale colonului iritabil: distensia si dureri abdominale, flatulenta, diaree, alternanta starilor de constipatie cu cele de diaree, senzatie de defecatie incompleta, prezenta mucusului in scaun, senzatie de greata, manifestarile clinice fiind dependente de ingestia alimentara.

Alte manifestari: oboseala cronica, anxietate sau depresie, confuzie, cefalee sau tulburarile de somn, ce afecteaza starea generala a pacientului in aceeasi masura cu cele specifice tractului gastrointestinal.

Stresul joaca un rol major pentru colon.

Faceti din corpul dvs prietenul dvs cel mai bun. O sa incepeti sa aveti mai multa incredere in dvs, in deciziile dvs.

La un nivel mai spiritual, daca aveti probleme intestinale: ce anume din viata dvs nu “digerati”, nu acceptati? Ce anume trebuie sa transformati astfel incat sa fiti multumit/a? Ce anume tineti in dvs, nu eliminati sau dimpotriva, vrei sa dati afara cat mai repede? Puteti sa scrieti raspunsurile pe o foaie de hartie pentru a vedea mai clar.

Majoritatea bolilor au cauze genetice, emotionale, dezechilibre chimice, fizice si psihice, care nerezolvate mult timp, duc la somatizari, la boli.

Va doresc sa folositi acest ghid spre binele dvs si va doresc o vitalitate optima!

Stefania

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ghid Colon Iritabil”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×
×

Cart