Maraton gratuit: 5 zile de Dans Energetic!

dansezi este bucuria și exprimarea sufletului

Introdu mai jos adresa de mail si vei primi link catre grupul de WhatApp

Marketing by

Ce este dansul energetic și cum te ajută?

Despre Stefania Zoican

Sunt Life & Intuitive Coach acreditat, Instructor Dans Energetic, Terapeut Pranic Healing, Access Bars, EFT

Dansul energetic m-a ajutat să mă re-conectez cu mine atunci când eram pierdută. Am ajuns la el dintr-o pură întâmplare, crezând că este un dans dinamic, energizant, fără să stiu de efectele miraculoase ale acestuia. Dar nu așa este cu toate minunile? Ajungi la ele “întâmplător”?

 

Dansul m-a ajutat să mă relaxez, să fiu mai calmă, mai veselă, mai plină de viață. M-a ajutat de asemenea să iau decizii mai bune în viață, să am relații mai sănătoase și mai fructuoase, să pun limite ferme, să îmi protejez spațiul personal, să am mai multă grijă de mine.

 

Dansul energetic m-a ajutat cel mai mult să mă respect și să mă apreciez

Știi atunci când dai prea mult din ceea ce ești? Din timpul tău, din energia ta, din resursele tale? Dai atât de mult încât uiți de tine, te pierzi. Te trezești apoi că nu mai știi cine ești, te întrebi ce s-a întâmplat în acest timp, ca și cum tu ai fost undeva plecată și altcineva a acționat în locul tău.

Așa suntem noi când ne sacrificăm. Când dăm mai mult decât avem capacitatea. Dansul m-a ajutat să revin la mine. Să învăț să spun “nu” celorlalți și un mare “da” mie.

Maraton gratuit: 5 zile de Dans Energetic!

dansezi este bucuria și exprimarea sufletului

Introdu mai jos adresa de email si vei primi link către grupul de WhatsApp

Marketing by
×
×

Cart